Schilderwerken

 


schilderwerk binnen

Het schilderwerk binnenshuis bepaalt de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wij leveren de hoogste kwaliteit in schilderwerk. Dit geldt onder andere voor het schilderen en mooi afwerken van plafonds en wanden. Uiteraard schilderen wij tevens houtwerk zoals deuren, plinten en kozijnen, vloeren en trapppen.


Schilderwerk buiten

Het verzorgen van schilderwerk buitenshuis vraagt extra zorg en aandacht. Het is belangrijk dat verf goed wordt aangebracht om het onderliggende hout (of ander materiaal) optimaal te beschermen. Zowel de juiste producten als de beste uitvoering zijn van groot belang bij het schilderen buitenshuis. Wij staan garant voor een goede en mooie afwerking.
Neemt u contact op met ons voor een vrijblijvend advies gericht op uw wensen. Uiteraard maken wij graag een offerte voor u en zijn wij beschikbaar voor advies. Heeft u waterschade aan uw verfwerk of wanden en plafonds? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn en uw woonomgeving herstellen.


Neemt u contact op om uw wensen te bespreken?


Wij werken alleen met de volgens de Arbo-normen toegestane verfproducten voor gebruik binnenshuis. Dit zijn hoogwaardige middelen met optimaal glansbehoud en een zeer goede dekking. Het leveren van kwaliteit staat voor ons voorop, bij ieder project en bij het uitvoeren van iedere klus. Ook het binnenshuis gebruiken van oplosmiddelvrije materialen hoort hierbij.

Sil Groep is te vinden in de regio Limburg. Wij leveren onze diensten in de gehele Benelux.

De diensten die wij aanbieden zijn zeer uiteenlopend. Zo kunt u ons inschakelen voor regulier schilderswerk, zoals het aanbrengen van lak (zowel binnen- als buitenshuis).